اپلیکیشن چیست؟ انواع اپلیکیشن و کاربرد آن ها

نویسنده:
بازدید: 5134 بازدید
اپلیکیشن چیست؟ انواع اپلیکیشن و کاربرد آن ها

اپلیکیشن چیست؟ | همان گونه که اطلاع دارید، سیستم عامل های مختلفی برای تلفن های همراه وجود دارد. سیستم عامل اندروید حدود هشتاد درصد و سیستم عاملios حدود پانزده درصد از سهم کل بازار را به خود اختصاص داده اند. این دو سیستم عامل جزو محبوب ترین سیستم عامل ها در عصر امروز هستند.

هنگامی که شما برنامه ای را می بینید که هم برای سیستم عامل اندروید و هم برای سیستم عامل ios طراحی شده است، به این معنی می باشد که طراحان و توسعه دهندگان آن برنامه بایستی که آن را به صورت جداگانه برای هر سیستم عامل طراحی و آماده سازی کنند که روند توسعه و عملکرد آن به درستی کامل شود و بازده خوبی برای کاربران و افرادی که از آن استفاده می کنند داشته باشد.

برای هر یک از این سیستم عامل ها که در بالا گفته شد، برنامه های کاربردی مختلفی وجود دارد که در یک دسته بندی گسترده قرار می گیرند. در واقع برای هر برنامه ای در تلفن های همراه دسته بندی ها و انواع مختلفی وجود دارد و اگر قصد ایجاد و توسعه برنامه ای برای تلفن همراه را دارید باید همه آنها را در نظر بگیرید. داشتن دانش کافی در مورد انواع اپلیکیشن های موبایل می تواند به شما در ایجاد اپلیکیشن موبایلی کمک کند که برای کسب و کار شما سودآور باشد.

علت انتخاب نوع مناسب اپلیکیشن موبایل چیست ؟

به هنگام انتشار برنامه خود، باید دسته ای را برای برنامه خود انتخاب کنید که برنامه خود را در آن جای دهید. در حالت کلی بیست و چهار دسته برنامه در  ios  و بیست و سه دسته برنامه در  Google Play وجود دارد. انتخاب یک دسته بندی مناسب در نگاه اول شاید کمی دشوار و طاقت فرسا به نظر برسد اما شما به عنوان یک سازنده برنامه باید تصمیم درست را بگیرید. تعریف کردن یک دسته بندی مناسب برای اپلیکیشن خود، به کاربران کمک می کند که راحت تر آن را پیدا کنند و به آن دسترسی داشته باشند. هم چنین از جریمه شدن توسط فروشگاه های اپ که دسته بندی غلط را نقض قوانین خود می دانند جلوگیری می شود.

تنوع برنامه های تلفن همراه موجود در فروشگاه های اپ به کاربران کمک می کند تا برنامه های جدیدی را پیدا کنند که مطابق با نیازهایشان است و می توانند برنامه های مد نظر خود را در فروشگاه های اپ جستجو کنند یا نتایج را فیلتر کنند که دسترسی راحت تری به برنامه مورد نظر شان داشته باشند.  بنابراین باید مطمئن شوید که برنامه شما در دسته بندی مناسب قرار دارد و می تواند توسط کاربران دیده شود.

انواع اپلیکیشن موبایل

وقتی از کلمه ی اپلیکیشن استفاده می کنیم، اصولا منظور ما محصولی است که می توانیم به آسانی از فروشگاه های ارائه دهنده برنامه های موبایلی مانند App Store  و Google Play آن ها را دریافت کنیم و از آن ها استفاده کنیم. انواع اپلیکیشن های موبایلی را می توان به دو دسته اصلی برنامه های فنی و برنامه های موضوعی تقسیم بندی کرد که هر کدام از آن ها نیز به چند گروه مجزا تقسیم بندی می شوند.

دسته بندی فنی شامل:  بومی، مبتنی بر وب و ترکیبی هستند. دسته بندی موضوعی شامل: اخبار، سبک زندگی، اخبار ها، افزایش بهره وری و شبکه های اجتماعی هستند. در ادامه هر یک از آن ها را به طور کامل توضیح خواهیم داد.

دسته بندی فنی اپلیکیشن های موبایلی

دسته بندی فنی اپلیکیشن های موبایلی

برنامه های بومی تلفن های همراه

همان طور که در پیش گفته شد، برنامه های بومی برنامه هایی هستند که به راحتی می توان توسط فروشگاه های ارائه دهنده اپلیکیشن های موبایلی مانند App Store  و Google Play به آن ها دسترسی یافت و از آن ها استفاده کرد. برای استفاده کردن از آن ها ، کاربران باید برنامه ای را در تلفن همراه خود نصب کنند.

این برنامه های برای یک سیستم عامل خاص طراحی شده اند و به همین دلیل به آن ها برنامه های بومی گفته می شود. زیرا فقط برای یک سیستم عامل خاص هستند. به عنوان مثال اگر برنامه ios را ایجاد کنید، کاربران اندروید نمی توانند از آن استفاده کنند و بالعکس. به عنوان مثال اپلیکیشن کلاب هاوس که به تازگی ایجاد شده است، برنامه ای است که مخصوص کاربران سیستم عامل ios می باشد.

اگر تصمیم به ساخت برنامه ای برای استفاده بر روی چندین سیستم عامل دارید، باید از توسعه دهندگان جداگانه ای استفاده کنید. به همین دلیل است که زبان برنامه نویسی مورد استفاده برای چند سیستم عامل مختلف یکسان نیست. به علاوه، برای تدوین انواع اپلیکیشن موبایل، توسعه دهندگان از ابزار های ویژه ای برای هر سیستم عامل استفاده می کنند. این سیستم عامل ها دارای سبک های مختلف گرافیکی، تایپوگرافی، جلوه های تصویری و غیره هستند. پس به هنگامی یک برنامه بومی را توسعه می دهید، یک برنامه نویس باید از دستور العمل های سیستم  عامل خاص پیروی کند.

از آنجا که برنامه ها بومی از طریق فروشگاه های ارائه دهنده اپلیکیشن های موبایلی توزیع می شوند، ممکن است مدتی طول بکشد که کاربران استفاده کننده از آن بتوانند به به روز رسانی های جدید دست پیدا کنند. زیرا فروشگاه های اپلیکیشن مثل اپ استور و گوگل پلی اصولاً به مدتی برای تأیید به روز رسانی نیاز دارند.

نقاط مثبت این اپلیکیشن ها چیست ؟

عملکرد و سرعت بالا: از آنجایی که این برنامه ها فقط برای یک سیستم عامل خاص طراحی شده اند، از نظر عملکرد سریع و قابل اعتماد هستند.

تجربه کاربری خوب: توسعه دهندگان با استفاده از یک رابط کاربری اختصاصی، یک تجربه کاربری مثبت را تضمین می کنند.

دسترسی آسان: برنامه های بومی را می توان از طریق فروشگاه های ارائه دهنده  برنامه های موبایلی مانند گوگل پلی یا اپ استور یعنی جایی که کاربران می توانند به راحتی آنها را پیدا و دانلود کنند، توزیع کرد.

دسترسی و تعامل با تعداد زیادی از ویژگی های دستگاه:  با کسب رضایت کاربران برای دسترسی به ویژگی های دستگاه (مانند گالری تصاویر، میکروفون، دوربین و غیره)، برنامه بومی مستقیماً به سخت افزار متصل می شود، بنابراین می تواند تجربه کاربری و قابلیت های تعاملی بهتری را ارائه دهد.

نقاط منفی این اپلیکیشن ها چیست ؟

هزینه توسعه بالا: از آنجایی که برنامه می تواند برای یک پلتفرم ساخته شود، باید چندین توسعه دهنده را برای ساخت یک برنامه برای چندین پلتفرم استخدام کنید.

منابع زیادی برای نگهداری برنامه: شما نمی توانید یک برنامه را طراحی و راه اندازی کنید و آن را همان گونه که هست رها کنید. یک اپلیکیشن خوب نیازمند به بهبود و به روز رسانی های مداوم دارد. اگر برنامه هایی برای آی او اس و اندورید دارید، بایستی کد را برای هر سیستم عامل به صورت جداگانه به روز کنید.

اشغال فضای ذخیره سازی دستگاه: افرادی که فضای کافی در دستگاه خود ندارند در دانلود محصولات جدید در تلفن خود مشکل دارند.

طولانی شدن به روز رسانی های برنامه ها: شما نمی توانید یک باگ یا مشکل را در یک چشم به هم زدن رفع کنید. نسخه به روز شده برنامه تنها زمانی در دسترس کاربران قرار می گیرد که فروشگاه های ارائه دهنده ی برنامه نسخه به روز شده برنامه شما را تأیید کنند.

وب اپلیکیشن

اپلیکیشن موبایل مبتنی بر وب

اکثر انواع برنامه های تلفن همراه که مبتنی بر وب هستند، از طریق مرورگر تلفن همراه قابل دسترسی هستند. آن ها در واقع وب سایت های واکنش گرا هستند که با دستگاه کاربر سازگار می شوند. در این نسخه از اپلیکیشن ها،  شما به برنامه های بومی نیاز نخواهید داشت. یک توسعه دهنده به جای ایجاد چندین محصول، یک برنامه واحد ایجاد می کند که تقریباً روی همه دستگاه ها کار می کند.

 توسعه دهندگان می توانند از کتاب خانه ها و چارچوب های مختلف استفاده کنند. کاربران نیازی به دانلود چیزی در دستگاه تلفن همراه خود ندارند. آنها فقط برای دسترسی به آدرس اینترنتی مورد نیاز و استفاده از برنامه نیاز به اتصال به اینترنت دارند. این برنامه به ویژگی های دستگاه از جمله تقویم، مخاطبین و غیره دسترسی ندارد. عملکردهای آن محدود به مرورگر تلفن همراه مورد استفاده در تلفن همراه است.

برخی از توسعه دهندگان به برنامه های تحت وب روی می آورند زیرا نمی خواهند به فروشگاه های برنامه و قوانین آنها محدود شوند. داستان‌هایی آنلاین از توسعه‌دهندگان وجود دارد که شکایت دارند که برنامه‌هایشان بدون دلیل مشخص از فروشگاه‌ها حذف شده است و این امر می‌تواند منجر به از دست دادن سرمایه شود.

برنامه های تلفن های همراه که تحت وب هستند، همانند برنامه های بومی عمل می کنند. این برنامه های در سال 2017 توسط گوگل معرفی شده اند. این اپلیکیشن ها همانند برنامه های بومی عمل می کنند و تجربه ای مانند برنامه های بومی را در مرورگر ارائه می دهند. کاربران می توانند یک نماد از برنامه را بر روی صفحه تلفن همراه خود داشته باشند و اعلان ها را دریافت کنند. هم چنین می توانند از سایر امکانات آن اپلیکیشن مانند قابلیت استفاده آفلاین هم بهره ببرند.

نقاط مثبت برنامه های تحت وب چیست ؟

هزینه های توسعه کمتر:   نیازی به ایجاد محصولات جداگانه برای سیستم عامل های مختلف نیست، بنابراین هزینه های توسعه در مقایسه با برنامه های بومی کمتر خواهد بود.

بدون نیاز به فضای ذخیره سازی دستگاه: کاربرانی که فضای ذخیره سازی کمی دارند بیشتر از برنامه های مبتنی بر وب استفاده می کنند.

تقریباً از هر دستگاهی می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید:  فرقی نمی‌کند کاربر گوشی اندرویدی داشته باشد یا آیفون، برنامه های تحت وب از هر دو دستگاه قابل دسترسی هستند.

نقاط منفی برنامه های تحت وب چیست ؟

وابسته به اتصال اینترنت: عملکرد برنامه به اتصال شبکه بستگی دارد. همه پایگاه های داده در یک سرور اختصاصی ذخیره می شوند، بنابراین حتی اگر حالت آفلاین وجود داشته باشد، کاربر احتمالاً عملکرد ضعیفی را تجربه خواهد کرد.

وابسته به مرورگر: برخی از ویژگی ها ممکن است در یک مرورگر به خوبی کار کنند اما در مرورگر دیگر به طور کامل در دسترس نباشند.

دسترسی محدود به API : برنامه نویسان به API های برنامه های بومی دسترسی ندارند. فقط موقعیت جغرافیایی و چند مورد دیگر در دسترس است.

اپلیکیشن های ترکیبی

نام برنامه های ترکیبی نشان دهنده کاری است که آنها انجام می دهند. این نوع برنامه های تلفن همراه ترکیبی از برنامه های بومی و مبتنی بر وب هستند. آنها دقیقاً مانند برنامه های بومی به نظر می رسند و عمل می کنند، اما با استفاده از فناوری های وب چند پلتفرمی توسعه یافته اند. توسعه دهندگان از زبان های مختلف برنامه نویسی وب برای ایجاد برنامه های ترکیبی استفاده می کنند. سپس این کد با استفاده از یک سری فریم ورک در یک بسته برنامه بومی ساخته می شود. یک برنامه ترکیبی را می توان در سیستم عامل های مختلف استفاده کرد. برخی از برنامه های شناخته شده در واقع برنامه های ترکیبی هستند. از سری برنامه های ترکیبی می توان به توئیتر، اینستاگرام، فیس بوک، اسنپ، تلگرام، واتس اپ و جیمیل اشاره کرد.

نقاط مثبت برنامه های ترکیبی

فرآیند توسعه سریع و هزینه کمتر: نیازی به استخدام برنامه نویسان مختلف نیست. یک توسعه دهنده می تواند یک برنامه کاربردی برای کاربران ایجاد کند تا در دستگاه های مختلف از آن استفاده کنند. این باعث می شود روند توسعه برنامه سریعتر و ارزان تر شود.

تعمیر و نگهداری کم: می توانید برنامه خود را هر چند وقت یکبار که می خواهید به روز کنید و همه کاربران به روز می شوند .ضمناً  فرقی نمی کند که کاربران از سیستم عامل آیفون یا سیستم عامل اندروید استفاده کنند.

تعداد زیادی API : از  API های  شناخته شده به عنوان موقعیت جغرافیایی، شتاب سنج و ژیروسکوپ می توان استفاده کرد.

نقاط منفی اپلیکیشن های ترکیبی

عملکرد و سرعت پایین تر: در مقایسه با برنامه های بومی، برنامه های موبایل ترکیبی فاقد عملکرد هستند و می توانند کندتر باشند.

تجربه کاربری: از آنجایی که این برنامه برای پلتفرم خاصی طراحی نشده است، ممکن است مشکلاتی در طراحی وجود داشته باشد که ممکن است منجر به تجربه کاربری بدتر در مقایسه با برنامه های بومی شود.

دسته بندی اپلیکیشن های موضوعی تلفن همراه

دسته بندی اپلیکیشن های موضوعی تلفن همراه

اپلیکیشن های موبایل همراه سبک زندگی

انواع اپلیکیشن های سبک زندگی موبایلی در سال های اخیر قدرتمند شده اند. اپلیکیشن سبک زندگی، اپلیکیشنی است که جنبه های فردی را که سبک زندگی شما را تعریف می کنند، تسریع یا پشتیبانی می کند. این نوع اپلیکیشن های موبایل به موارد زیر مربوط می شوند:

  • تناسب اندام
  • برنامه های دوست یابی و چت کردن
  • غذا
  • موسیقی
  • اپلیکیشن های مسافرتی

زیبایی این نوع اپلیکیشن ها در این است که وقتی بخشی از سبک زندگی کاربر شدند، احتمالا برای همیشه در آنجا باقی خواهند ماند. این ها برنامه هایی هستند که به افراد کمک می کنند که هر روز آهنگ، رستوران یا مقصد جدید بعدی برای سفر را پیدا کنند. ای نها برنامه هایی هستند که به مردم کمک می کنند خودشان را پیدا کنند، چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارند و به کجا می خواهند بروند.

اگر در حال توسعه یک اپلیکیشن سبک زندگی هستید، باید کاری انجام دهید که اپلیکیشن شما کاربران را جذب کند. کاری را کنید که رقبای شما انجام نمی دهند. چیزی را ایجاد کنید که کاربران شما نمی توانند بدون آن زندگی کنند. چند نمونه از برنامه های سبک زندگی عبارتند از:

  • اسپاتیفای
  • علی بابا
  • اسنپ

برنامه های تلفن همراه رسانه های اجتماعی

اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی از جمله محبوب‌ترین انواع اپلیکیشن‌های موبایلی هستند. ما انسان ها در دنیای امروزی شبکه های اجتماعی خودمان را ایجاد می کنیم و اکثر ما هر روز آنها را چک می کنیم. فیس بوک به تنهایی بیش از یک میلیارد کاربر فعال روزانه دارد. طبیعتاً ما دسترسی آسان به یک اپلیکیشن موبایل را می خواهیم. همه انواع برنامه های رسانه اجتماعی موبایل باید سرگرم کننده، سریع و یکپارچه با ویژگی های روز افزون شبکه های اجتماعی که پشتیبانی می کنند یک پارچه باشند.

جامعه امروزی بیش از هر زمان دیگری درگیر زندگی روزمره آن ها است. به همین دلیل، حتی برنامه‌هایی که لزوماً در دسته رسانه‌های اجتماعی قرار نمی‌گیرند، می‌توانند قابلیت اشتراک‌گذاری اجتماعی داشته باشند. بسیاری از برنامه های دیگر به شما امکان می دهند محصولی را در شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارید. آن‌ها به کاربران خود اجازه می‌دهند چیزی را که برایشان مهم است بدون نیاز به ترک برنامه به اشتراک بگذارند.

اگر خدماتی ارائه می دهید یا محصولی را می فروشید که کاربران می توانند در شبکه های خود به اشتراک بگذارند، ویژگی های اشتراک گذاری اجتماعی را به برنامه خود اضافه کنید. این ویژگی باعث می شود که کاربران شما بارها و بارها در مقایسه با شبکه های خود اشتراک گذاری کنند. چند نمونه از برنامه های رایج شبکه های اجتماعی عبارتند از:

  • فیس بوک
  • اینستاگرام
  • پینترست
  • اسنپ چت

نرم افزار های کاربردی

برنامه های کمکی انواعی از برنامه های تلفن همراه هستند که ما اغلب بدون فکر از آنها استفاده می کنیم. بسیاری از آنها قبلاً روی دستگاه شما نصب شده اند و عملکرد مشابهی دارند. چند نمونه از انواع برنامه های تلفن همراه در این دسته برنامه ها عبارتند از:

  • یادآوری و تقویم
  • ماشین حساب
  • چراغ قوه
  • آب و هوا

این ها انواع برنامه های تلفن همراه هستند که ما بیشتر از آنها استفاده می کنیم، اما برای مدت زمان کوتاه تری. به طور معمول، شما فقط ماشین حساب خود را برای حل یک معادله باز می کنید و آن را کنار می گذارید. هر کاری که می توانید انجام دهید تا فرکانس برنامه ابزار خود را افزایش دهید تا بتوانید با موفقیت از آن درآمدزایی کنید. بازدیدهای کوتاه مدت چندان سودآور نیستند، اما بسیاری از آنها می توانند به درآمد قابل توجهی منجر شوند.

سرگرمی ها و بازی های موبایلی

دسته بازی ها و سرگرمی ها بسیار محبوب است و بنابراین بسیار رقابتی است. بازی ها یکی از بارزترین انواع اپلیکیشن های موبایل هستند و نیاز به توضیح کمی دارند. این نوع برنامه‌ها در بین توسعه‌دهندگان محبوب هستند زیرا هر هفته چندین بار و گاهی اوقات چندین بار در روز کاربران را به برنامه بازمی‌گردانند. در موفق ترین بازی ها، هم فرکانس و هم مدت زمان بازی زیاد است. چند نمونه از برنامه های بازی موبایل عبارتند از:

  • کلش رویال
  • انگری بردز

اپلیکیشن موبایل افزایش بهره وری

اگرچه بهره‌وری یکی از خسته‌کننده‌ترین انواع اپلیکیشن‌های موبایل به نظر می‌رسد، اما مقوله‌ای فوق‌العاده محبوب است. این نوع برنامه ها به کاربران خود کمک می کنند تا یک کار را سریع و کارآمد انجام دهند و گاهی کارهای ساده را آسان تر می کنند. نمونه هایی از برنامه های بهره وری بسیاری از محصولات گوگل و اپل هستند، مانند: برنامه های مدیریت کیف پول و منابع مالی.

 این نوع برنامه ها هنگام انجام درست کار ضروری هستند. این بدان معنی است که به کاربر خود کمک می کند تا یک کار را آسان تر، سریع تر و کارآمدتر از رقبا انجام دهد. ویژگی های مناسبی که به آنها امکان می دهد از نقطه یک به نقطه دو برسند، یعنی کارها را با سرعت بیشتری انجام دهند.

اخبار و رسانه های برنامه های تلفن همراه

برنامه های خبری بسیار ساده هستند. آنها اخبار و اطلاعات مورد نظر خود را در قالبی قابل فهم در اختیار کاربران خود قرار می دهند و به طور موثر آنها را به سمت چیزهایی هدایت می کنند که بیشتر به آنها اهمیت می دهند. نمونه ای از اپلیکیشن معروف اخبار موبایل عبارت است از: اخبار آب و هوای گوگل

این اپلیکیشن یکی از بزرگ ترین اپ ها در رده اخبار است و چیز متفاوتی ارائه می دهد. اگر در حال توسعه یک برنامه خبری هستید، باید یک راه منحصر به فرد برای برقراری ارتباط با کاربران خود پیدا کنید. شانس شما برای درخشش در نحوه ارائه آن است. چیزی منحصر به فرد ایجاد کنید که برای کاربران متفاوت تر از سایر برنامه ها به نظر برسد و جذب آن شوند.

دسته برنامه های اندرویدی

وقتی به نوار پیمایش پایین در گوگل پلی نگاه می کنید، می بینید که چهار تب در دسترس هستند. بازی ها، برنامه ها، فیلم ها و کتاب ها. این منو به کاربران کمک می کند تا برنامه مورد نیاز خود را سریعتر و راحت تر پیدا کنند. در انواع برنامه های موبایل، شما سی و دو دسته را می توانید انتخاب کنید، از جمله تجارت، رویدادها، ارتباطات، فرزندپروری، بهره وری، ورزش، ابزارها، سبک زندگی، آموزش، سرگرمی، عکاسی و غیره. دسته ای را انتخاب کنید که به بهترین وجه با برنامه شما مطابقت دارد. به عنوان مثال، در بخش ابزارها، ماشین حساب، پاک کننده حافظه، ضبط کننده صدا، محصولات وی پی ان، مرورگر ها و محصولات دیگر را خواهید یافت.

دسته برنامه های آی او اس

برخلاف گوگل پلی که در آن فقط می‌توانید یک دسته را به یک برنامه اختصاص دهید، می‌توانید دو دسته را به برنامه آی او اس خود اضاف کنید. دسته اصلی و دسته دوم. به عنوان مثال، اگر برنامه غذایی دارید، بسته به ویژگی های برنامه و موقعیت مکانی خود، می توانید دسته اصلی خود را به عنوان “غذا و نوشیدنی” و دسته دوم خود را به عنوان “سلامت و تناسب اندام” یا بالعکس تنظیم کنید. همانطور که قبلاً اشاره کردیم، دسته بندی های اصلی برای کشف اپلیکیشن شما در فروشگاه مهم هستند.

در اپ استور بیست و چهار دسته وجود دارد. در میان بسیاری دیگر، می‌توانید از میان اخبار، کتاب‌ها، مسیریابی، کسب‌وکار، آموزش، عکس‌ها و ویدیوها، امور مالی، بهره‌وری، سبک زندگی، اجتماعی و غیره انتخاب کنید. هنگام انتخاب یک دسته، اپل توصیه می کند که هدف برنامه خود را هنگام انتخاب دسته در نظر داشته باشید. درک کاربران شما، نحوه جستجوی آنها برای برنامه ها و محل انجام این کار نیز مهم است.

کاربرد اپلیکیشن ها چیست ؟

استفاده از برنامه های کاربردی تلفن همراه در زندگی روزمره مدرن بر هیچکس پوشیده نیست. برنامه های مختلف تلفن همراه کیفیت زندگی ما را بهبود می بخشد و بسیاری از آنها در کارهای مختلف به ما کمک می کنند. در بالا به کاربرد و ویژگی های مثبت و منفی هر اپلیکیشن موبایلی که معرفی کرده ایم اشاره کرده ایم. با مراجعه به قسمت مربوط به اپلیکیشن های موبایل، آن ها را مطالعه کنید.

نکات تکمیلی اپلیکیشن های موبایلی

با وجود اطلاعات بسیار در مورد انواع مختلف برنامه های تلفن همراه، گاهی اوقات انتخاب نوع برنامه هایی که باید توسعه دهید دشوار است، به خصوص اگر تازه وارد در صنعت اپلیکیشن های موبایل هستید و با فناوری آن ها آشنایی ندارید. در اینجا خلاصه ای از نکاتی است که می توانید برای تصمیم گیری درست از آنها استفاده کنید.

برای تبدیل سایت خود به اپلیکیشن، می توانید از افزونه های اپلیکیشن ساز وردپرس استفاده کنید. اگر این برنامه شماست، یک برنامه بومی انتخاب کنید: این برنامه فقط روی یک سیستم عامل خاص اجرا می شود. برای مثال، فقط آی او اس مانند کلاب هاوس.  این نوع اپلیکیشن ها نیاز به دسترسی کامل به امکانات و قابلیت های دستگاه (دوربین، میکروفون، مکان و…) یا کنترل کامل رابط کاربری دارند. باید سریع، پایدار و به طور کلی از عملکرد بالایی برخوردار باشد.

اگر می توانید یک برنامه وب را انتخاب کنید: باید در اسرع وقت برنامه را راه اندازی کنید و این نوع برنامه ها به منابع توسعه و نگهداری بسیار کمی نیاز دارند.

یک برنامه ترکیبی را انتخاب کنید اگر: منابع توسعه و پشتیبانی محدودی دارید و در عین حال می خواهید برنامه شما بسیار شبیه به برنامه های بومی باشد. شما می خواهید که کاربران شما بتوانند برنامه شما را در فروشگاه های برنامه پیدا کنند.

در آینده، طراحی اپلیکیشن تجاری برای کسب و کارهایی مانند طراحی وب سایت بسیار مهم خواهد شد. برای این کار باید یک اپلیکیشن برای کسب و کار مورد نظر خود ایجاد کنید.

هنگامی که برنامه خود را به فروشگاه های برنامه ارسال می کنید، از شما خواسته می شود اطلاعاتی درباره برنامه خود ارائه دهید:  نام برنامه، توضیحات برنامه، طراحی نماد برنامه و تصاویر صفحه برنامه و غیره. فروشگاه ها همچنین از شما می خواهند که یک دسته برای برنامه خود تعیین کنید. دسته های بی شماری در هر دو اپ استور وجود دارد