بهترین ترفند موبایل های اندروید را در وب کاران یاد بگیرید| شاید سیستم عامل اندروید گوگل ساده به نظر برسد، اما اگر نگاه دقیق تری داشته باشید، راه های زیادی برای یادگیری ترفندهای گوشی های اندرویدی خواهید یافت. در زیر سعی کرده ایم بهترین ترفندها برای اندروید را همراه با رازهای مخفی که باید در مورد گوشی موبایل اندروید بدانید را گردآوری کنیم.
اندروید یک سیستم عامل بسیار قدرتمند و نوآورانه است که در بسیاری از موارد از رقیب اصلی خود iOS جلوتر است. با این حال، رابط کاربری این سیستم عامل پیچیده و گسترده برای کاربرانی که فقط می خواهند پیامک ارسال کنند، تماس بگیرند و اپلیکیشن های خود را مرور کنند، آسان است.
تنظیمات و ابزارها برای کاربران حرفه ای در لایه مخفی رابط کاربری مناسب هستند و فقط باید بدانید کجا به دنبال آنها بگردید. در ادامه به بهترین ترفندهای موبایل اندرویدی می پردازیم که کمتر مورد توجه کاربران قرار می گیرد.
1- برنامه هایی را که نیاز ندارید حذف کنید
اکثر گوشی های اندرویدی دارای تعداد زیادی برنامه از پیش نصب شده هستند. کاربران از اکثر این برنامه ها مانند نقشه، ایمیل، مرورگر و غیره استفاده می کنند. اما قطعا برنامه هایی وجود دارند که به آنها نیاز نداریم.
به عنوان مثال، ممکن است یک بار در طول زندگی یک پادکست را باز نکنید. سازندگان گوشی های هوشمند معمولاً طیف وسیعی از برنامه های کاربردی را روی گوشی خود نصب می کنند که ممکن است هرگز به آنها نیاز نداشته باشید. با این ترفند، گوشی شما اپلیکیشنی را که استفاده نمی کنید شناسایی می کند و تعیین می کند که آیا می خواهید آن اپلیکیشن را داشته باشید یا خیر.
اگر می خواهید از شر این گونه برنامه ها خلاص شوید کافیست مدت زیادی روی آیکون این برنامه ضربه بزنید و در منوی باز شده گزینه Information را انتخاب کنید تا به صفحه جزئیات رفته و برنامه را پاک کنید.
متأسفانه برخی از اپلیکیشن ها (رسمی و پیش فرض) روی هر گوشی نصب می شوند که حق حذف آن ها را ندارید. به عنوان مثال، اگر فقط از فایرفاکس به عنوان مرورگر وب خود استفاده می کنید، معمولاً نمی توانید مرورگر کروم را از تلفن خود حذف کنید.
اما یک ترفند موبایلی برای خلاص شدن از شر این برنامه وجود دارد و میتوانید این برنامهها را غیرفعال یا غیرفعال کنید تا آیکونهای آنها را از لیست برنامههای خود حذف کرده و منابع را از آنها آزاد کنید.
2- از رفاه Digital Wellbeing بهره ببرید
بیدار ماندن تمام شب با تلفن کار ایده جالبی نیست. به عنوان یک ترفند برای گوشی های اندرویدی، می توانید از حالت Bedtime ابزار سلامت دیجیتال اندروید استفاده کنید که نه تنها گوشی شما را در ساعت مشخصی خاموش می کند، بلکه صفحه نمایش را به سیاه و سفید تغییر می دهد تا خوابتان ببرد.
یکی دیگر از ویژگی های Digital Health Tool حالت فوکوس است که در آن اعلان های اپلیکیشن ها خاموش می شوند. در برخی از تلفنهای هوشمند، مانند پیکسل و موتورولا، وقتی آنها را وارونه روی میز یا زمین قرار میدهید، حالت مزاحم نشوید به طور خودکار روشن میشود. این یک راه سریع و آسان برای خلاص شدن از شر پیام ها و اعلان ها در هنگام خواب است.
3- گوشی خود را به برنامه Windows Phone متصل کنید
اکثر کاربران از آیفون با رایانه های رومیزی اپل یا مک بوک اپل استفاده می کنند و از سازگاری باورنکردنی دستگاه ها در اکوسیستم اپل لذت می برند. در همین حال، خلاء بزرگی برای سیستم عامل ویندوز احساس شده است، به طوری که مایکروسافت گوشی شما را در ویندوز 10 راه اندازی کرد تا سعی کند بر این نقص غلبه کند و ارتباط بین کاربران اندروید و ویندوز را بهبود بخشد.
اگر به دنبال ترفندی برای همگام سازی گوشی اندرویدی خود با کامپیوتر خود هستید، سریع دست به کار شده و پس از راه اندازی اپلیکیشن Phone، به قسمت تنظیمات اپلیکیشن رفته و گزینه Add phone را انتخاب کرده و گوشی خود را به این اپلیکیشن اضافه کنید.
وقتی این کار را انجام دادید، میتوانید تماس بگیرید، پیامک ارسال کنید و عکسها را در گالری تلفن خود در رایانه شخصی خود مشاهده کنید. البته امکانات این برنامه در حال توسعه است و برخی از گوشی های سامسونگ و سرفیس دو امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار داده اند تا بتوانند در اپلیکیشن Your Phone اپلیکیشن های اندروید را روی کامپیوتر دسکتاپ خود اجرا کنند.
4- بهینه سازی تنظیمات سریع، جالب ترین ترفند گوشی اندروید
بخش تنظیمات سریع تنظیمات مفید و مفیدی را در اختیار کاربران قرار می دهد. به عنوان یک ترفند موبایل، بهتر است این قسمت را بهینه سازی کنید تا تنظیمات کاربردی تری انجام دهید که بیشتر به آن نیاز دارید.
برای انجام این کار، هنگامی که تنظیمات سریع را باز می کنید، روی نماد مداد ضربه بزنید تا از ابزارهای مفیدتری مانند حالت فوکوس و حالت تاریک استفاده کنید.
5- از قابلیت نصب برنامه ها از راه دور استفاده کنید
این یکی از جالب ترین ویژگی های مخفی یک گوشی اندرویدی در مقایسه با iOS است که برای نصب اپلیکیشن یا بازی نیازی نیست گوشی خود را در دست بگیرید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که در مرورگر وب خود به فروشگاه Google Play بروید و می توانید هر برنامه یا بازی را که دوست دارید از راه دور نصب کنید.
برای استفاده از این ترفند در گوشی های اندرویدی، باید وارد حساب کاربری گوگل خود شوید. علاوه بر این، اگر حساب شما با چندین دستگاه Android مرتبط است، میتوانید انتخاب کنید که کدام دستگاه در دستگاه مرتبط با حساب شما نصب شود. با استفاده از این قابلیت دیگر نیازی به نگه داشتن گوشی برای نصب اپلیکیشن ندارید.
6- برنامه ها را از منابع دیگر دانلود و نصب کنید
یکی از ترفندهای جالب یک گوشی اندرویدی در مقایسه با iOS این است که شما محدود به استفاده از اپ استور این شرکت نیستید. با این حال، اکثر کاربران می توانند هر برنامه ای را که نیاز دارند در فروشگاه Google Play پیدا کنند.
اما اگر به برنامه ای نیاز دارید که در این فروشگاه موجود نیست، به راحتی می توانید به فروشگاه برنامه های دیگر شرکت ها مانند آمازون یا حتی کافه بازار مراجعه کنید. حتی می توانید فایل نصبی این برنامه را دانلود و به صورت APK نصب کنید.
با این حال، به خاطر داشته باشید که این ترفند در گوشی های اندرویدی می تواند به اندازه باز گذاشتن دستان شما برای نصب هر برنامه ای خطرناک باشد. بنابراین ابتدا مطمئن شوید که برنامه را از یک منبع معتبر تهیه کرده اید. به خاطر داشته باشید که اپ استورها اولین منبع بدافزار اندروید هستند.
7- یک برنامه راه اندازی را نصب و امتحان کنید
لانچرها یکی از ترفندهای حرفه ای اندروید هستند که کاربران iOS از آن استفاده نمی کنند. میتوانید با نصب برنامه راهاندازی از Play Store، ظاهر گوشی هوشمند خود را تغییر داده و سفارشی کنید. برنامه هایی مانند Action Launcher، Apex، Lawn Chair، Lightning، Microsoft Launcher، Nova، Niagara و Smart Launcher از بهترین شروع کننده ها هستند.
حتی می توانید با استفاده از لانچر iOS 14، از این ترفند برای شبیه سازی گوشی اندرویدی خود مانند آیفون استفاده کنید یا حتی با نصب لانچر متصل، خاطرات خود را با گوشی های ویندوزفون و مایکروسافت زنده کنید.
8- اعلان های پیام را سفارشی کنید
یکی از جالبترین ترفندهای اندروید 11 این است که این امکان را برای کاربران اندرویدی فراهم میکند که اعلانهای پیام را سفارشی کنند تا برخی از مخاطبین و برنامهها بیشتر به چشم بیایند. با این ترفند تلفن هوشمند، می توانید اعلان های پیام را طوری تنظیم کنید که به صورت حباب در بالای هر برنامه در حال اجرا ظاهر شوند. شما به سادگی می توانید آنها را در تنظیمات قرار دهید و به یک مخاطب خاص اولویت دهید.
9- با استفاده از گجت ها گوشی خود را زیباتر کنید
iOS اخیرا قابلیت افزودن ویجت به صفحه اصلی را در نسخه 14 اضافه کرده است، در حالی که ترفند گوشی هوشمند در نسخه های مختلف اندروید فعال است. با این حال، ممکن است برخی از کاربران از نحوه فعال سازی و استفاده از این ویژگی آگاه نباشند.
برای فعال کردن ویجت ها، روی صفحه اصلی رابط کاربری ضربه بزنید و نگه دارید و ابزارک ها را انتخاب کنید. سپس یکی از ویجت های موجود را انتخاب کنید و علاوه بر زیبایی ظاهری از امکانات این ویجت استفاده کنید.
10- حافظه ذخیره سازی خود را افزایش دهید
مزیت اصلی گوشی های اندرویدی نسبت به آیفون این است که به شما امکان می دهد فضای ذخیره سازی گوشی هوشمند خود را با استفاده از کارت microSD افزایش دهید.
این نه تنها به شما این امکان را می دهد که فایل ها و برنامه های بیشتری را در تلفن خود ذخیره کنید، بلکه به شما امکان می دهد حجم زیادی از داده را بین تلفن خود و سایر دستگاه ها منتقل کنید. همچنین می توانید فلش را از طریق پورت USB به گوشی خود متصل کرده و اطلاعات مورد نیاز خود را انتقال دهید.
11- یک برنامه آنتی ویروس بر روی گوشی خود نصب کنید
از آنجایی که اکوسیستم اندروید بسیار بازتر از iOS است، در برابر حملات بدافزار آسیب پذیرتر هستند. البته گوگل در این زمینه اقدامات زیادی انجام داده است، اما توصیه می کنیم یک برنامه آنتی ویروس مانند Bitdefender Total Security، Kaspersky Security Cloud، Norton 360 Deluxe و McAfee AntiVirus Plus را روی گوشی اندرویدی خود نصب کنید.
12- دکمه پاور را دوبار فشار دهید و از اپلیکیشن دوربین استفاده کنید
با استفاده از یکی از ترفندهای مخفی اندروید، می توانید با دو بار زدن دکمه پاور، اپلیکیشن دوربین را روی گوشی خود راه اندازی کنید. گاهی اوقات برای ثبت لحظات نیاز به دسترسی سریعتر به دوربین است. همچنین می توانید از کلیدهای تنظیم صدا برای فوکوس و گرفتن عکس استفاده کنید.
13- از تابع پین برنامه استفاده کنید
یکی از جالب ترین ترفندهای اندروید 12 این است که اگر می خواهید گوشی خود را به شخص دیگری منتقل کنید، اما نمی خواهید برنامه های دیگر را باز کنید، می توانید از عملکرد Pin استفاده کنید.
این ویژگی برنامه ای را که استفاده می کنید قفل می کند و به شما اجازه نمی دهد با بستن آن، برنامه های دیگر روی گوشی را ببندید. اگر این ویژگی را نمی بینید، می توانید آن را در منوی امنیتی فعال کنید. برای پین کردن یک برنامه، روی نماد آن ضربه بزنید و گزینه Pin را انتخاب کنید.
14- از ترفند برای دسترسی به مهمانان استفاده کنید
اگر می خواهید گوشی خود را به شخصی قرض دهید و آن شخص به برنامه ها، داده ها یا تنظیمات شما دسترسی ندارد یا پیام متنی ارسال نمی کند، به Settings> System> Advanced> Multiple Users بروید و حالت مهمان را فعال کنید.
البته مدتی طول می کشد تا دستگاه به حالت مهمان برود. در این صورت هرگونه دسترسی به حساب های شخصی (مانند ایمیل) مسدود می شود، اما امکان استفاده از امکاناتی مانند تماس تلفنی، نقشه و مرورگرهای وب وجود دارد.
15- از قابلیت ذخیره فعالیت صفحه استفاده کنید
گوگل بالاخره یک اسکرین شات به سیستم عامل اندروید نسخه 11 خود اضافه کرد. البته پیش از این گوشی های سامسونگ، ال جی و وان پلاس به این قابلیت مجهز شده بودند، اما اکنون هر گوشی که از اندروید 11 استفاده می کند این قابلیت را دارد. برای استفاده از این ترفند کافیست به Screen Record > Start Recording بروید.
16- از تنظیمات برنامه نویس استفاده کنید
برای استفاده از این ترفند و روشن کردن گزینههای توسعهدهنده، در قسمت تنظیمات به قسمت «درباره تلفن» بروید و هفت بار روی Build Number ضربه بزنید. سپس به Settings > System > Advanced > Developer Options بروید.
در این منو تنظیمات بیشتری برای قسمت های مختلف گوشی مانند اتصال بلوتوث و USB در کنار بسیاری از تنظیمات دیگر وجود دارد که برای کاربران حرفه ای کاربرد بیشتری دارد.
17- Find My Device را روشن کنید. ترفندی جالب برای پیدا کردن گوشی گمشده
اگر گوشی خود را گم کردید یا دستگاه شما در تصادف به سرقت رفت، سیستم عامل اندروید دارای ویژگی هایی است که به شما کمک می کند گوشی خود را پیدا کنید. علاوه بر این، سرویس Find My Device به شما این امکان را می دهد که گوشی خود را غیرفعال کنید یا اطلاعات آن را حذف کنید.
18- از حالت صرفه جویی در مصرف انرژی استفاده کنید
اندروید گزینه های ذخیره باتری بیشتری نسبت به باتری آیفون دارد. به عنوان یکی از ترفندهای گوشی اندرویدی، نه تنها میتوانید حالت ذخیره باتری را فعال کنید، بلکه میتوانید از عملکرد Adaptive Battery نیز استفاده کنید.
این ویژگی عمر باتری را بر اساس الگوهای استفاده از گوشی شما افزایش می دهد. همچنین، یک خط زمانی برای حالت صرفه جویی در باتری تنظیم کنید و آن را به طور خودکار بر اساس میزان مصرف باتری فعال کنید.
19- خانه خود را با گوشی اندروید مدیریت کنید
در اندروید نسخه ۱۱، گوگل مدیریت دستگاه های هوشمند خانه را آسان کرده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید تا لامپ مناسب و سایر برنامه های کنترل دستگاه ظاهر شود. البته باید دستگاه ها را در برنامه Google Home راه اندازی کنید.
20- برنامه های خود را به طور منظم به روز کنید
به عنوان یک ترفند موبایل با اندروید، بهتر است دائماً گوشی خود را برای به روز رسانی های امنیتی چک کنید و در اسرع وقت آنها را نصب کنید. نیازی به گفتن نیست که بهروزرسانی اندروید سریعتر و آسانتر شده است و ممکن است هرگز متوجه نشوید که این آپدیت چه ویژگیهای جدیدی را به گوشی شما اضافه میکند.
چگونه گوشی خود را مخفی کنیم؟
سوالی که بسیاری از کاربران به دنبال پاسخی برای بهبود عملکرد گوشی خود هستند. به همین منظور در این مقاله 20 ترفند موبایل اندرویدی برای بهبود عملکرد گوشی های هوشمند را شرح داده ایم.
با گوشی چیکار میشه کرد؟
امروزه گوشی های هوشمند تقریبا تمامی نیازهای کاربران را برآورده می کنند و با کمک ترفندهایی که در بالا ذکر شد می توان عملکرد دستگاه اندرویدی شما را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
برنامه نکات اندروید چیست؟
بسیاری از تولیدکنندگان گوشی های هوشمند از برنامه ای به نام نکات برای آموزش به مصرف کنندگان استفاده می کنند که چگونه گوشی های هوشمند را تقلب کنند. در واقع کاربران گوشی های هوشمند می توانند با استفاده از این برنامه کارهای جالبی با گوشی خود انجام دهند و با قابلیت های این گوشی آشنا شوند.
نتیجه
در مطلب بالا سعی کردیم به اختصار بهترین ترفندهای گوشی اندروید و انجام کارهای جالب با گوشی اندروید را ذکر کنیم. نظر شما در مورد ترفندهای موبایل بالا چیست؟ اگر راه حل مناسب و کاربردی دیگری به عنوان ترفند برای گوشی دارید، می توانید آن را در قسمت نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
مفید و کارآمد
خیلی عالی بود
?