ساخت اولین باتری شنی ذخیره انرژی سبز در جهان

نویسنده:
بازدید: 7313 بازدید

محققان قصد دارند با ساخت اولین باتری شنی فعال جهان، انرژی سبز را برای ماه ها ذخیره کنند.

به گزارش وب سایت وب کاران ، محققان فنلاندی اولین باتری شنی فعال جهان را روانه بازار کردند. با کمک این باتری می توان مشکلات مربوط به تامین انرژی را در طول سال برطرف کرد. باتری شنی با استفاده از ماسه و گرمای تولید شده توسط برق خورشیدی یا توربین های بادی شارژ می شود. با حرارت دادن ماسه تا 500 درجه سانتیگراد می توان از انرژی آن در زمستان استفاده کرد.

با توجه به اینکه بیشتر گاز فنلاند از روسیه تامین می شود، با شروع جنگ در اوکراین، این کشور به دنبال استفاده از انرژی سبز است. این کشور طولانی ترین مرز با روسیه را دارد و با تصمیم به عضویت در ناتو، گاز و برق این منطقه توسط روسیه قطع شد. به دلیل زمستان های طولانی و سرد، این کشور اکنون به دنبال منابع گرما و نور است. به همین دلیل یک نیروگاه کوچک در فنلاند از فناوری جدیدی برای حل این مشکل استفاده کرده است. این باتری شنی حاوی حدود 1000 تن ماسه ساختمانی در سیلو می باشد.

اگرچه می توان از پنل های خورشیدی و توربین های بادی جدید برای استفاده در شبکه سراسری استفاده کرد، اما با مشکلاتی مانند بیکار ماندن مداوم در هنگام نبود نور خورشید یا باد نیز مواجه هستند.

برخی از مهندسان فنلاندی قصد دارند با ساخت اولین باتری شنی تجاری مشکل ذخیره انرژی را با کمترین هزینه حل کنند. این ماسه ها با گرم شدن تا 500 درجه سانتیگراد به دلیل انرژی ارزان خورشیدی و بادی می توانند گرمای خود را برای ماه ها ذخیره کنند. به همین دلیل می توان از آنها به عنوان منبع انرژی استفاده کرد.

 

خدمات وب کاران